Zorg medewerker Volledig Pakket Thuis

Zorg medewerker Volledig Pakket Thuis

Een veel gehoorde opmerking van zorg medewerkers is “ik zou zo graag wat meer tijd voor mijn cliënten willen hebben”. En laat dat nu net mogelijk zijn in de functie als Zorg medewerker Volledig Pakket Thuis! Volledig Pakket Thuis is een vorm van dienstverlening waarbij jij als Verzorgende C of Verzorgende IG (VIG / Verzorgende Individuele Gezondheidszorg) zowel zorg verleent maar ook tijd hebt voor het welzijn van jouw cliënten. Zorg en welzijn gaan dus hand in hand met elkaar. Precies wat jij wilt toch!

Thuis bij Evean:
Goede zorg en aandacht voor welzijn zijn in deze drukke wereld zoiets als dansen op een dun koord. Bij Evean vinden wij het belangrijk dat er wel tijd is voor onze cliënten. Handelen vanuit de behoeftevraag van de cliënten. Welke zorg willen zij zelf ontvangen, wat kunnen zij nog zelf en kunnen wij hen daarin stimuleren? Zelfredzaamheid dus. Daar zet Evean op in. Volledig Pakket Thuis biedt, zoals de naam al doet vermoeden, een compleet pakket aan zorg en welzijn. Zaken die voor onze cliënten van belang zijn om van een zo prettig mogelijke oude dag te genieten.

Werken bij een grote organisatie als Evean heeft vele voordelen. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare werkgever die jouw mening, inbreng en inzet weet te waarderen. Door up-to-date te blijven in jouw vakgebied creëer jij jouw eigen kansen om jezelf te ontwikkelen en zijn er kansen om door te groeien. Onze organisatie is een goede afspiegeling van de samenleving. Inclusiviteit en diversiteit zijn samen met onze kernwaarden de fundamenten van onze organisatie.

Dit is de rol van je leven:
Jij start vanuit huis op en gaat vervolgens met de dienstauto op pad. Jij gaat als Verzorgende C of Verzorgende IG (VIG, Verzorgende Individuele Gezondheidszorg) zorg verlenen aan jouw cliënten. De ochtenddiensten zijn diensten van gemiddeld een uur of 7 of 8. Waarbij jij in de ochtend voornamelijk zorg verleent en in de middag tijd krijgt om met de cliënten samen een boodschapje te doen, koffie te drinken, te begeleiden naar een huisarts/ziekenhuis of gezellig een bezoekje brengt aan een tuincentrum (natuurlijk als de maatregelen het weer toelaten). De avonddienst start om 16.00/16.30 uur en eindigt rond 22.30/23.00 uur. In het weekend werk je van 8.00/8.30 uur tot ongeveer 13.00/13.30 uur (ook in het weekend zijn er avonddiensten). In het weekend betreffen de taken uitsluitend de verzorging, dus geen welzijnstaken.

Jij komt te werken in de regio Alkmaar, bijvoorbeeld: Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo, Uitgeest of in de regio Krommenie, bijvoorbeeld: Wormer, Wormerveer, Assendelft, Westknollendam, Westzaan, Koog aan de Zaan, Zaandijk en een klein stukje Zaandam.

Hoe zorgt Evean voor jou?
Wanneer je bij Evean in dienst treedt krijg jij:

  • Salaris conform CAO VVT FWG 30 (verzorgende C) euro 1.808,83 tot euro 2.554,98 of FWG40 (Verzorgende IG) euro 2.007,97 tot euro 2.971,05
  • Een contract voor maximaal 28 uur per week waardoor jij zelf de regie houdt over een goede balans tussen werk en privé en een contract voor 12 maanden (met de intentie tot verlenging van het contract voor onbepaalde tijd)
  • Een reiskostenvergoeding
  • Een mobiele telefoon en iPad zodat je tussendoor jouw rapportages kunt maken
  • Een dienstauto staat tijdens jouw dienst tot jouw beschikking om de bezoeken aan en met de cliënten af te leggen

Plus een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand die voor de feestdagen wordt uitbetaald)
  • Fiscale voordelen (bv smartphone/(elektrische) fiets/ aanvullende reiskosten)
  • Pensioenvoorzieningen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en een Collectieve ziektekostenverzekering
  • Vaste roostervrije dag
  • Onregelmatigheidstoeslagen (indien van toepassing)

Persoonlijke ontwikkeling:
Evean biedt jou volop mogelijkheden om te kunnen groeien. Zo blijf jij op alle fronten deskundig in jouw werk. Bijvoorbeeld door het volgen van E-learnings, het volgen van interne of externe opleidingen en een goede inwerkperiode wanneer je bij ons aan de slag gaat! Ook zijn jouw leidinggevende en collega’s deskundig en vakbekwaam en delen graag hun expertise met jou. Creëer jouw eigen kansen en houd de regie over jouw eigen carrière.

Jij voelt je thuis bij Evean omdat:
Jouw nieuwe collega’s niet kunnen wachten om jou te ontmoeten en in het team op te nemen. Zij gaan samen met jou deskundig, enthousiast en motiverend onze cliënten de best mogelijke zorg en welzijn bieden. Het betreft een baan in de thuiszorg dus zelfstandigheid is jou niet onbekend. Omdat jij sociaal ingesteld bent en gemakkelijk contacten legt, je kunt inleven en bereid bent een stapje extra te zetten ben jij helemaal op jouw plek bij Evean. De doelgroep betreft vooral geriatrische cliënten, waar je vanzelfsprekend wel affiniteit mee moet hebben. Jij wilt graag voor langere tijd een band met deze cliënten aangaan. Verder voelen onze kernwaarden: Uitnodigend, Deskundig, Bevlogen, Betrouwbaar en Samen aan als jouw 2e natuur.

Wat breng jij mee om de juiste zorg te verlenen? 

  • Een afgerond diploma als verzorgende C of VIG
  • Een rijbewijs B, een auto staat tot jouw beschikking klaar
  • Veel positiviteit zodat jij niet alleen jouzelf maar ook jouw cliënten een geweldige dag kunt bezorgen
  • De bereidheid om verschillende diensten te werken, zowel doordeweeks als in het weekend maar dat spreekt voor zich als je in de zorg werkzaam bent
  • Bij indiensttreding dien je een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen

Enthousiast?

Floor Slot wordt jouw Teammanager en gaat als ambassadeur van Volledig Pakket Thuis en rots op de zorg toppers in haar teams: “Work hard and be patient. Jazeker, want er wordt hard gewerkt en geduld is een eigenschap die hoort bij de verzorging die nodig is bij de doelgroep cliënten. Initiatieven zoals samen eropuit gaan en samen lunchen (waarbij ik zelf ook graag een culinaire bijdrage aan lever) zullen regelmatig voorbij komen. Door het uitgebreide aanbod aan trainingen en opleidingen creëer jij jouw eigen kansen en houd jij de regie over jouw carrière. Kom jij mijn teams versterken? Ik heb plekjes vrij in de teams in de regio Alkmaar en Krommenie. Het lijkt mij leuk om jou virtueel of live te ontmoeten!”

Voor meer informatie over deze vacature Zorg medewerker Alkmaar of Krommenie en omgeving Volledig Pakket Thuis parttime kun je contact opnemen met Peter Kuijpers, Corporate Recruiter: Telefoon: 06-10488486, E-mail: pkuijpers@evean.nl of Whatsapp.

Alkmaar en omgeving: https://bit.ly/3uOqN57

Krommenie en omgeving: https://bit.ly/3uVe6pr 

Plaats een reactie