Werken als Verzorgende IG bij Evean

Werken als Verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg) in de wijk in Amsterdam bij Evean

Beschik jij over het diploma Verzorgende IG en ben je op zoek naar een baan of een nieuwe werkgever dan ben jij bij Evean op de goede plaats. Maar waarom dan?

Evean is een van de grootste zorgaanbieders in Noord-Holland. Dit maakt dat Evean een interessante werkgever voor jou is. Wij zijn innovatief en er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld via de Evean Academy, en om te groeien. Evean ziet mogelijkheden voor iedereen. Met (wijk)verpleging, dagbesteding, verzorgd wonen, revalidatie, (zorg)ondersteuning en welzijn draagt Evean bij aan een zo goed mogelijk leven voor iedere cliënt.

Evean heeft verschillende mogelijkheden in diverse stadsdelen in Amsterdam voor jou. Amsterdam heeft in alle stadsdelen veel te bieden. Monumentale panden, prachtige stadsparken, pittoreske straatjes en gezellige winkeltjes. Amsterdam herbergt maar liefst 180 verschillende culturen in alle rangen en standen aan bewoners. Een heerlijke stad om in te werken en geweldig om in kunnen vertoeven als je van de ene naar de andere cliënt onderweg bent.

De teams in de wijken zijn een afspiegeling van de cliënten waar zij voor zorgen. Teams waarin de collega’s klaar staan voor elkaar. Collega’s die zonder moeite een stapje verder zetten om elkaar te helpen waardoor de werkdruk samen wordt verdeeld en opgepakt. Maar ook medewerkers om samen ervaringen mee te delen en te kunnen lachen. Onze kernwaarden Evean: Uitnodigend, Deskundig, Bevlogen, Betrouwbaar, Samen zitten in het DNA van al onze collega’s.

Wij vinden het belangrijk dat door het aanbieden van de juiste zorg onze cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Jij hebt als Verzorgende IG daarbij een zeer belangrijke rol. Want wat moeten onze cliënten in Amsterdam zonder jou en jouw zorg!

Als Verzorgende IG in 1 van de stadsdelen in Amsterdam werk jij zelfstandig bij de mensen thuis. Jij helpt ze met de juiste zorg en weet in 1 oogopslag welke behoefte de cliënt heeft. Samen met jouw team ondersteun jij actief mensen die verzorging of verpleging nodig hebben, vanwege ziekte, een beperking of hun leeftijd. Maar het werk is veel meer dan dat!  

De uitdaging voor jou ligt vooral in het leveren van de juiste zorg aan de cliënten zodat iemand thuis kan blijven wonen met alle hulpmiddelen die we kunnen bieden. Jij stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënten. Wat betreft het opstellen van het zorgplan heb jij ook een belangrijke inbreng. Jij werkt actief samen in een betrokken en zelfstandig team. Kortom: een baan in de Thuiszorg waarin jij het verschil maakt voor de cliënt en die jou veel werkgeluk geeft.

Als Verzorgende IG wist jij van jongsafaan al dat het jouw missie in het leven is om mensen te helpen en te verzorgen. Dit verzorgende zit in jouw karakter. Bewust en onbewust uit zich dit in de kleinste dingen. Herken je het dat jij altijd bezig bent om anderen het naar de zin te maken? Dit geeft jou een fijn en goed gevoel. Net even een stapje extra zetten. En je hoort en je ziet alles, dus het ontbreekt anderen aan niets. Zo ook hoe jij jouw werk in de zorg uitvoert. Jouw cliënten of bewoners komen niets te kort, servicegericht en zorgzaam ingesteld zoals je bent.

Natuurlijk wil je iedereen zo goed mogelijk helpen en van zorg voorzien. Maar tegelijkertijd kijk je ook samen met de cliënt wat hij of zij zelf kan doen. Want hoe mooi is het dat mensen nog een bepaalde mate van zelfredzaamheid hebben. Alles wat je doet, doe je in overleg met de cliënt want zijn of haar wensen staan zoveel mogelijk centraal.

Wat een duizendpoot ben je toch en wat moet je over veel competenties beschikken. Teveel om op te noemen. Inlevingsvermogen, creativiteit, oplossingsgericht kunnen denken, stressbestendig, prioriteiten kunnen stellen en ga zo maar door. Daarnaast werk je volgens rooster en moet je een flexibele instelling hebben.

Als medewerker in de zorg ben je ook nooit uitgeleerd. Zo moet je ervoor zorgen dat je bevoegd- en bekwaamheden op niveau blijven. Maar dat is geen enkel probleem voor jou want je bent leergierig en nieuwsgierig. Evean zorgt ervoor dat jij kunt blijven leren. Zowel met interne als externe opleidingen als met de Evean Academy, jouw persoonlijke leeromgeving. En natuurlijk een goede inwerkperiode als je start bij Evean. Zo blijf je deskundig en up-to-date. Over deskundigheid gesproken. Je kunt er van op aan dat jouw leidinggevende en collega’s allemaal net zo deskundig, gedreven en gemotiveerd zijn als jij. Hier is de kernwaarde “Samen” bijvoorbeeld ook op toepassing. Want bij Evean luisteren we naar elkaar en staan wij open voor ieders inbreng en ideeën.

Wanneer je als Verzorgende IG bij Evean komt werken krijg je een salaris conform CAO VVT FWG 40 van € 2.007,07 tot € 2.971,05 o.b.v. een fulltime dienstverband. Wij bieden verschillende contracturen aan, afhankelijk van de specifieke vacature. Dit geeft jou ook de mogelijkheid om zelf de balans tussen werk en privé te houden. Veelal voor de duur van een jaar waar we zeker de intentie hebben om dit om te zetten naar een vast dienstverband. Ook hebben wij een pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden die het plaatje compleet maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een einde jaar uitkering van 8,33%, fiscale voordelen, collectieve verzekeringen en onregelmatigheidstoeslagen.

Maar waar het jou eigenlijk het meest om gaat is de dankbaarheid en de liefde van de cliënten, familieleden, mantelzorgers en collega’s.

Wil je meer weten neem dan contact met mij op:

Telefoon: 06-10488486
E-mail: pkuijpers@evean.nl of Whatsapp.

Plaats een reactie